13 Eylül 2012 Perşembe

35. Dyo resim yarismasi

Ruya - 60x60 akrilik

Yasar Egitim ve Kultur Vakfi'nin duzenledigi 35. Dyo Resim yarismasi bu ay sonuclandi. Odul alan ve sergilenmeye deger bulunan eserler onumuzdeki gunlerde Istanbul, Ankara, Izmir, Antalya, Gaziantep, Erzurum ve Rusya/ Krasnodar'da sergilenecek.Birbirinden guzel calismalarin yer alacagi bir sergi olacak diye dusunuyorum ve her ne kadar benim calismam sergilenmeye deger bulunmasada hepinize tavsiye ediyorum :)

7 yorum:

A-H dedi ki...

bunu mu sergilemeye deger bulmadilar ? saskinim :) ve sergilemeye deger bulduklarini cok merak ettim simdi :)
cok guzel bir calisma olmus yine, ellerine saglik ;)

Burcak dedi ki...

A-Hcim cok tesekkur ederim begenmene sevindim. Bu yarismaya gecen sene 1600'un uzerinde eser katilmis bu sene muhtemelen cok daha fazladir bu sayi. Bunlarin icinden 65-70 eser seciiliyor. Bende senin gibi cok merak ediyorum secilen eserleri. Secilen sanatcilar listesinde tanidigim bir kac sanatcida var, cok basarili isimler. Sanirim guzel bir sergi olacak.

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Bu DYO resim yarışmasına 1-2 kez ben de katıldım ama benim çalışmamı da sergilenmeye değer bulmadılar hadi benimki değil ama gerçekten çok iyi çalışmaları da biliyorum nedense her yıl katıldıkları halde seçilemiyor...Ne yazık ki bu tür yarışmalarda sadece eseri değerlendirmiyorlar, katılım formundaki diğer şeylere daha çok önem veriyorlar, ben de artık protesto ederek katılmıyorum, belki bir gün porest-art yaparım, katılırım:)))
Resmini çok beğendim sen iyi ki bize sergiledin, tebrik ederim çok duygulu bir çalışma olmuş...

Burcak dedi ki...

Tesekkurler Baykus Gozuyle :) Ben ilk kez bu sene katildim yarismaya ve bu kadar yogun katilimli bir yarisma oldugunu bilmiyordum. Juri'nin iside cok guc olsa gerek 1500-2000 calismanin arasindan sadece 60-65 eser seciyorlar. Senin yazdigin gibi sanatcilarin gecmis basarilari muhakkak etkili oluyordur. Sergilenmeye deger bulunana kadar denemeye devam, pes etmek yok :)

Adsız dedi ki...

fircayi gelistirmeeeeek laziiiim:))

alkım doğan dedi ki...

ben çok sevdim bu resmi, bana izlediğim bir filmi (kış sessizliği) hatırlattı. bence çok güzel:)

Burcak dedi ki...

Tesekkurler Alkim :)