2 Ekim 2010 Cumartesi

Mavi - Bir Undead Warlock'un Kisa Hikayesi

Gece, bir night elfin ici kadar karanlikti... Ashenvale ormaninda olagandisi bir sessizlik hakimdi. Oyle bi sessizlik ki; bir taureni uykusundan uyandirabilecek kadar gurultulu, en seytani kotulukleri gizleyebilecek kadar kalin bir sessizlik.

Nightmare'in guclu nal seslerini bile yutuyordu sessizlik. 'Mavi' ormana girdigi anda urperdi; ki bir undeadin urpermesi, trollerin murlocklari sevmesi kadar tuhaf birseydi.Cevrede cok fazla demon oldugunu seziyordu ama bu, Ashenvale icin cok garip birsey degildi.Havayi eskiden cigerlerinin oldugu yere cekti; yapiskan seytani bir karanlik doldurdu icini.Ulastirmasi gereken bir paket vardi.Dizginleri daha siki kavrayip atini ormanin derinliklerine dogru surdu.

Buraya ilk gelisi degildi, daha once babasiyla birlikte gelmislerdi..Babasi...Birden hatiralar zehirli bir hancer gibi sirtina saplandi. Gozyaslarini karanliga sildi,huznunu olabildigince uzaga savurdu; Paketi sahibine ulastirip, bir an once bu elf kokusu sinmis ormandan cikmak, evine donmek istiyordu.

Sonunda Splintertree Karakolu'nun soluk isiklarini gorebiliyordu.Atindan indi, babasinin ogrettigi gibi, zirhini guclendirecek buyulu sozcukleri soyledi sonrada gorunmezleri gormesini saglayan buyuyu yapti.Karakolun cevresinde cogu zaman kalles elf roguelarin pusuda bekledigini tum horde lar bilirdi.Geceleri golge, gunduzleri gunisigi gibi suzulurlerdi.Beyniniz, sirtinizin ortasindaki aci ve yani basinizdaki rogue sinyalini, ayni anda size iletirdi.

Buyulerini tamamladi ve tekrar atina bindi.Bu gorevi alirken bu kadar zor olacagini hic dusunmemisti. Babasi yanindayken hayati bir tauren kodosu kadar rahatti.Tasimasi gereken agir yukleri vardi ama bunlar savasmasini gerektirmiyordu.Taki night elfler, dunyada sahip oldugu tek varligi, babasini, dogum gunu mumu ufleyen cocuklar gibi heves ve mutlulukla parcalara ayirana kadar.O gece Mavi nin bi parcasida oldu babasiyla.Hayatta kalan parcasi ise kalbindeki intikam atesi, atinin gozleri gibi alev alev yanan bir undeade donustu.

Icindeki intikam atesinin kolesi olarak yasamak istiyordu.Ama bu,savasci olarak yetistirilmemis bi undead icin oldukca zordu.Kafasina kazidigi, kemiklerine isledigi, hava olarak soludugu intikami icin hazirlamaliydi kendini.Hergece ruyasinda gordugu o kalleslerin lesini yemek icin hazirlanmaliydi.

(2005'de yazmisim bu kisa hikayeyi. WOW oynarken. Undead warlock oynuyordum o zamanlar, onun hikayesini yazmistim.)

Hiç yorum yok: